06 24 77 07 20   info@volmarketing.nl

Wat hebben we VOLbracht?

De projecten die we hebben volbracht geven u een idee wat VOL marketing voor u kan betekenen. Al heel wat klanten hebben we geholpen met hun vragen en uitdagingen op het gebied van marketing en communicatie. Onze specialisatie is de B2B markt, maar ook andere opdrachten voeren wij uit.   

Hieronder ziet u aantal projecten die we hebben VOLbracht. Wilt u meer details over één of meer van onze cases? Wij vertellen u er graag meer over. Met een telefoontje, email of Whatsapp komt u snel met ons in contact.    

Redenko – teksten schrijven, grafisch ontwerp, drukwerk

VOLbarcht RedenkoVoor het korte, krachtige commerciële leaflet waar Redenko behoefte aan had hebben we:

  • een lay-out gemaakt
  • de teksten geschreven
  • de productie verzorgd

Dezelfde opzet is ook gebruikt om een landingspagina op de website te maken. 

Verder hebben we voor Redenko, op basis van een interview, een artikel (800 woorden) geschreven dat gepubliceerd is in diverse media.  

HazenbergHoefsloot – strategisch advies, teksten schrijven, social media plan

VOLbracht HazenbergHoeflsootHazenbergHoefsloot hebben wij geadviseerd bij de opbouw en inrichting van hun nieuwe website. Vervolgens hebben we de teksten voor hun nieuwe website geschreven. Daarna hebben we het sociale media plan, de strategie en daabij behorende kanalen opgezet.

Marktleider in de installatiebranche – social media strategie, content productie, social media beheer

Voor een marktleider in de installatiebranche beheren wij de sociale media kanalen. Wij produceren wekelijks content. Hierbij wordt per kanaal  content gemaakt en geplaatst. Waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende fases van het beslissings of koopproces. En natuurlijk houden we rekening met actualiteit of recente ontwikkelingen, zodat we daar indien nodig op in kunnen haken. 

Op basis van een sociale media kalender wordt het raamwerk van de communicatie neergezet, zodat inzichtelijk en duidelijk is welke berichten op welke moment verstuurd gaan worden. Het resultaat: constante groei van het aantal volgers, meer engagement en meer reacties op hun sociale media berichten.

Caro Services – teksten schrijven, website analyse, zoekmachine optimalisatie

VOLbracht Care ServicesNieuwe, zoekmachine vriendelijke teksten schrijven voor de website was het verzoek van Caro Services. Niet alleen hebben we de teksten geschreven, maar we hebben deze ook geïmplementeerd in de WordPress omgeving van de klant.

Ook is er een website analyse uitgevoerd, op basis waarvan we enkele verbeteringen in de website structuur hebben doorgevoerd. De gebruiksvriendelijk is verbeterd en er komt meer traffic naar de site.

Böhmer Benelux – social media strategie, social media workshop

Böhmer Benelux hebben we geadviseerd over de te volgen sociale media strategie. Vervolgens hebben we de LinkedIn bedrijfspagina opgezet en een training verzorgd over de inzet en gebruik van sociale media. 

Villa Torrent – content marketing, social media strategie

Het doel van deze klant was een andere doelgroep aan te spreken en deze te interesseren voor de mogelijkheden die Villa Torrent biedt. Wij hebben we een strategie uitgedacht, content geproduceerd en de content gedeeld via de aanwezige sociale media kanalen van deze klant. 

Via social media advertising gericht op de gewenste doelgroep hebben we de aandacht op de dienstverlening van Villa Torrent weten te verhogen, waardoor de sales toegenomen zijn.

Contact

Maandag – Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag & Zondag Gesloten

Diensten