Contact ?

Neem contact op als je vragen of opmerkingen hebt. Ik zal je zo snel mogelijk antwoord geven. Of misschien wil je weten waar voor jouw bedrijf de kansen en mogelijkheden liggen? 

Heb je hulp en advies nodig voor jouw marketing? Heeft je bedrijf een duw in de rug nodig om de boel op de rit te krijgen? VOL marketing biedt je verschillende diensten op het gebied van marketing en communicatie aan: van strategisch marketingplan tot en met het schrijven van teksten. 

Het zou me verbazen als ik je niet zouden kunnen helpen. Voor alle vragen over mijn kennis en expertise kun je bellen, mailen of neem je contact op via het contactformulier hieronder. 

Wil je liever persoonlijk kennis maken? Dat kan natuurlijk ook. Met een goede kop koffie of een heerlijke kop thee er bij gaan we kijken hoe ik je kan helpen.

Contactformulier

06 24 77 07 20
Ik ga akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en uitsluitend worden gebruikt voor deze aanvraag en NIET aan derden worden verstrekt. Meer informatie


Je begrijpt vast wel dat ik niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week achter mijn laptop zit en aan de telefoon. Ik doe mijn best zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Je kunt in elk geval binnen twee werkdagen een reactie van me verwachten. Bedankt voor je begrip!